Poletne šole na Pravni fakulteti

Pravna fakulteta v sodelovanju z Univerzo v Poitiersu vabi na Poletno šolo francoskega in evropskega prava, ki bo potekalav francoskem jeziku na Pravni fakulteti  od  26. do 30. avgusta 2019. Predavanja bodo od 8.30. do 12.30 in udeležba na šoli prinaša 2 ects. Poletna šola ima šolnino.
Več informacij v pripeti datoteki in na elektronskem naslovu: alenka.erzen@pf.uni-lj.si in jerca.kramberger@pf.uni-lj.si

---------------------------------------------------------------


Pravna fakulteta Univerze v Ljubljani v sodelovanju s Pravnim inštitutom državne univerze v Irkutsku (Ruska federacija) vljudno vabi na poletno šolo ruskega prava. Poletna šola bo potekala od 1. do 5. julija 2019 na Pravni fakulteti v Ljubljani, vsak dan od 8.30 do 13.30. Udeležba na poletni šoli je brezplačna. Za udeležbo na poletni šoli je potrebno vsaj osnovno pasivno znanje ruskega jezika, s tem da bosta predavatelja posamezne pojme po potrebi in na željo udeležencev pojasnila v angleščini. Interesente prosimo, da čim prej pošljejo svojo pisno prijavo na naslov: alenka.erzen@pf.uni-lj.si .

Več informacij v pripetih datotekah.

----------------------------------------------------------------

Pravna fakulteta Univerze v Ljubljani v sodelovanju s Pravno fakulteto Univerze na Dunaju in Avstrijskim kulturnim forumom Ljubljana vljudno vabi na SEMINAR AVSTRIJSKEGA PRAVA. Seminar bo potekal od 23. do 27. septembra 2019 na Pravni fakulteti v Ljubljani, vsak dan od 8.30 do 13.30. Udeležba na seminarju je brezplačna. Interesente prosimo, da čim prej pošljejo svojo pisno prijavo na naslov: alenka.erzen@pf.uni-lj.si .

Več informacij v pripeti datoteki.