Obvestilo v zvezi z ukrepi za zajezitev širjenja bolezni covid-19

Spoštovani,

na podlagi priporočil rektorja Univerze v Ljubljani z dne 12. 10. 2020, ki se nanašajo na nove ukrepe za zajezitev širjenja bolezni Covid-19 in v katerih rektor med drugim priporoča izvajanje študijskega procesa in raziskovalnega dela na daljavo, je kolegij dekana Pravne fakultete UL sprejel odločitev, da z izvajanjem pedagoškega procesa in raziskovalnih projektov na daljavo začnemo s ponedeljkom 19. 10. 2020.

V vmesnem času bo sicer lahko sprejeta tudi drugačna odločitev (vlade, ministrstva ali rektorja), o čemer vas bomo sproti obveščali.

Tako bomo lahko na hibridni način izvedli ves teden in se ustrezno pripravili na delo na daljavo s pričetkom prihodnjega tedna.

Urnik ostaja enak, tudi zoom povezave v posamezni učilnici in seminarju se ne spreminjajo.

Na daljavo se bodo izvajale tudi priprave na študentska tekmovanja, pravne klinike, tutorstva in druge obštudijske dejavnosti.

Kljub temu, da bo študijski proces začasno potekal na daljavo, fakulteta (do nadaljnjega) ostaja odprta. Odprta ostaja tudi knjižnica, ki o posebnostih njenega delovanja objavlja ločena sporočila.

Izvajanje študijskega procesa in raziskovalnega dela na daljavo velja do konca oktobra 2020. O morebitnih nadaljnjih ukrepih boste pravočasno obveščeni.

Odveč je poudarjati, da na fakulteti še naprej velja spoštovanje vseh predpisanih higienskih ukrepov.

Iskrena hvala za razumevanje.

Želimo vam še naprej uspešen študij ter predvsem veliko zdravja.

POVEZAVA DO REKTORJEVIH PRIPOROČIL:

https://www.uni-lj.si/v_ospredju/2020101310051191/