Odprte prijave: MoveS mednarodni seminar – Prihodnost koordinacije sistemov socialne varnosti v EU

Spoštovani!

V okviru mreže neodvisnih pravnih strokovnjakov MoveS (več o MoveS tukaj) bomo v sredo 2. junija 2021 na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani organizirali seminar z naslovom „Prihodnost koordinacije sistemov socialne varnosti v EU“. Program v slovenskem in angleškem jeziku je priložen.

Osrednje teme seminarja bodo čezmejno zdravstveno varstvo, koordinacija dajatev za dolgotrajno oskrbo in koordinacija nadomestila za brezposelnost.

Seminar bo potekal v slovenščini in angleščini, s tolmačenjem  iz slovenščine v angleščino in iz angleščine v slovenščino ter bo izveden na hibridni način, z omejenim številom udeležencev v prostorih Pravne fakultete Univerze v Ljubljani (Poljanski nasip 2, Zlata predavalnica, z upoštevanjem vseh priporočil NIJZ) in na daljavo, s pomočjo aplikacije Zoom.

Udeležba na seminarju je brezplačna. Na seminar se lahko prijavite tukaj. Veseli bomo vaših prijav do ponedeljka 24. maja 2021. Po registraciji boste prejeli potrditveni e-mail. Prijavljenim udeležencem bomo povezavo na dogodek in navodila za uporabo aplikacije Zoom posredovali v tednu pred izvedbo seminarja. Če bi se želeli seminarja udeležiti v prostorih Pravne fakultete Univerze v Ljubljani, prosim, da to sporočite na sara.bagari@pf.uni-lj.si.

Na sara.bagari@pf.uni-lj.si se lahko obrnete tudi v primeru dodatnih vprašanj.

 

Veselimo se srečanja!

 

S prijaznimi pozdravi,

Grega Strban

Koordinator projekta MoveS

Datoteke
acrobatVabilo - SI (226.16 KB)
acrobatVabilo - EN (230.13 KB)