Vabilo k udeležbi na Model UN konferenci - MUNLawS

Model United Nations klub Pravne fakultete v Ljubljani (MUNLawS) vabi vse študente, ki želijo izpoplniti svoje znanje iz diplomacije, mednarodnega prava in mednarodnih odnosov, da se udeležijo Model UN konference, MUNLawS, ki bo potekala med 26. in 29. septembrom 2014 na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani. Rok za prijavo je 15. september 2014. 

Model United Nations je akademska simulacija razprav in pogajanj v organih Združenih narodov. Namen te simulacije je voditi razpravo o aktualnih svetovnih  temah v različnih odborih in svetih in sprejeti resolucije o obravnavanih temah.

Na MUNLawS, ki je največje tovrstno tekmovanje v regiji, bodo imeli študentje priložnost, da preverijo svoje diplomatske in govorniške veščine, zgradijo mrežo poznanstev in preživijo zabavne trenutke v Ljubljani, ki slovi kot eno izmed bolj raznolikih in živahnih mest v Evropi. 

Študentje bodo sodelovali v petih različnih simulacijah in sicer v Varnostnem svetu Združenih narodov, pred Meddržavnim sodiščem v Haagu, Svetovni banki in NATO. 

Več informacij o konferenci lahko dobite na spletni strani www.munlaws.com

Mentorici  MUNLawS sta:

doc. dr. Vasilka Sancin (vasilka.sancin@pf.uni-lj.si) in as. mag. Maša Kovič Dine (masa.kovic-dine@pf.uni-lj.si)

Kontakt Univerza v Ljubljani
Pravna fakulteta

Poljanski nasip 2,
1000 Ljubljana
01 / 42 03 100 01 / 42 03 115