Pravna zgodovina - test

Študenti ne glede na status (redni/izredni, ponavljalci, pavzerji), ki ste se na test predhodno uspešno prijavili, ste razporejeni za test v sredo, 1. decembra 2021, v rdeči predavalnici po abecednem seznamu v naslednje tri zaporedne skupine:

       1. skupina ob 7.45h: A do vključno  Kadr…

       2. skupina ob 8.30h: Kal…  do vključno Pl…

       3. skupina ob 9.20h:  Po… do konca seznama.

Izjema: Študentje, ki ste oz. boste do vključno torka, 30. novembra, pridobili dovoljenje za spremljanje predavanj na podlagi kontroliranega prenosa, lahko letos izjemoma opravljate test tudi na daljavo. O tem več v posebnem obvestilu skupaj z navodili.

Snov: Kot je bilo že sporočeno na predavanjih, pride za test v poštev snov po vključno 12. poglavju knjige Pravo v zgodovini (Avtonomije na podeželju, vključno s točko 13. pri Primerih »Avtonomija Beneških Slovencev«) z ustreznim komentarjem in po vključno z razdelkom E, točka 3 (Avtonomija Beneških Slovencev) v 8. poglavju Uvoda v pravno zgodovino, z ustreznimi drsnicami, objavljenimi v Spletni učilnici ter vključno z 8. seznamom vprašanj za vaje.

Opozorila: Vse študente naprošam, da:

- ste točni;

- da takoj pri prihodu v predavalnico odložite torbe, plašče itd. na obešalnike;

- v klop vzamete samo pisalo, rezervno pisalo in študentsko izkaznico;

- izklopite telefone.;

- da se študenti prvih dveh skupin, ko odidete iz predavalnice, NE zadržujete pred rdečo predavalnico.

Vsi v skupini boste začeli pisati hkrati in hkrati boste tudi končali (tj. odložili pisala in test oddali). Predhodno odhajanje iz predavalnice ni dovoljeno. Pisali boste 30 minut.  

Pomembno: Kot napovedano v tednu, ko je test, vaj ni,  predavanje v torek in seminar v četrtek, pa bosta po urniku!


prof. dr. Katja Škrubej