Knjižnica Pravne fakultete

Knjižnica Pravne fakultete v Ljubljani je moderna visokošolska knjižnica odprtega tipa. Namenjena je študentom in profesorjem Pravne fakultete v Ljubljani ter ostalim obiskovalcem knjižnice. Prostori knjižnice omogočajo pravilno hranjenje knjižnega gradiva in kvalitetno izposojo. Knjižnica je opremljena z moderno računalniško opremo ter z brezžičnim internetnim omrežjem Eduroam. V knjižnici je omogočen dostop do številnih pravnih ter drugih informacijskih virov. Velika in svetla čitalnica omogoča študij do dvesto študentom. Danes predstavlja knjižnica Pravne fakultete v Ljubljani eno najsodobnejših in najlepših knjižnic pri nas. S svojo obsežno knjižno zbirko ter dejavnostmi uresničuje svoje poslanstvo: »biti srce hrama učenosti«.


Spoštovani,

knjižnica je odprta od ponedeljka do petka od 9h do 14h, ob sredah do 18h. 

Mogoča je izposoja in vračanje gradiva. Gradivo lahko naročite preko spletne strani COBISS , mobilne aplikacije mCobiss ali elektronske pošte knjiznica@pf.uni-lj.si

Čitalnica do nadaljnjega ostaja zaprta. 

Vhod v knjižnico je iz Kapiteljske ulice. Prosimo vas, da pri vstopu v knjižnico uporabljate lastno zaščitno masko, ob vhodu in izhodu si obvezno razkužite roke in upoštevajte varnostno razdaljo.  

O spremembah delovnega časa knjižnice in režimu odprtosti vas bomo sproti obveščali.

Knjižica PF UL

Delovni čas knjižnice:
Naslov:
vpis, izposoja, čitalnica Univerza v Ljubljani Pravna fakulteta
Pravna fakulteta
OD PONEDELJKA DO PETKA: Poljanski nasip 2
           8.00 20.00 1000 Ljubljana
         Elektronski naslov: knjiznica@pf.uni-lj.si
Telefon:                     (01) 42 03 231
                                   (01) 42 03 232
Faks:                          (01) 42 03 282

Galerija


Datoteke
Datoteke