Obvestila knjižnice


Obveščamo vas, da je od  20. 4. 2017 elektronski knjižnični katalog COBISS/OPAC vseh slovenskih knjižnic na voljo v prenovljeni podobi z novim imenom COBISS+.

Katalog je dostopen preko običajnih internetnih brskalnikov oz. na naslednji spletni povezavi: 

https://plus.si.cobiss.net/opac7/bib/search 

Novi katalog COBISS+ omogoča vse, kar je omogočal dosedanji katalog COBISS/OPAC ter poleg tega še več uporabnih novih funkcionalnosti, ki vam bodo olajšale in izboljšale vaše iskanje gradiva v vseh slovenskih knjižnicah. 

Vljudno vabljeni k uporabi novega kataloga COBISS+. 


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Obveščamo vas, da je za omejeni čas na spletnem naslovu: http://journals.sagepub.com/loi/maaa prosto dostopna revija Maastricht Journal of European and Comparative Law .

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Obveščamo Vas, da lahko odslej z računalnikov, ki se nahajajo v stavbi Pravne fakultete v Ljubljani ponovno dostopate do elektronske baze podatkov Westlaw International. 

Do navedene baze podatkov lahko dostopate preko naslednje spletne povezave: 

http://login.westlaw.co.uk/wluk/app/main?sp=uniljub-1  

Za morebitne dodatne informacije smo Vam v knjižnici Pravne fakultete v Ljubljani z veseljem na voljo. 

Želimo Vam uspešno uporabo elektronske baze podatkov Westlaw International.


Kontakt Univerza v Ljubljani
Pravna fakulteta

Poljanski nasip 2,
1000 Ljubljana
01 / 42 03 100 01 / 42 03 115