Ustavno pravo – obisk Državnega zbora RS

V petek, 11. 5., bo izveden obisk DZ za študente 1. letnika. Gre za tradicionalen dogodek, ki je posebej oblikovan za študente PF, obisk pa je napovedal tudi predsednik DZ dr. Milan Brglez. Pripravljeno bo predavanje na temo parlamentarizma, imeli pa boste tudi možnost preizkusiti glasovalne naprave.

Na ta dan odpadejo vaje pri predmetu Ustavno pravo, vaje pri predmetu Uvod v civilno pravo pa bodo prilagojene obisku DZ, tako da bo obisk omogočen vsem študentom.

Iz varnostnih razlogov v DZ zahtevajo, da jim že pred prihodom sporočimo seznam vseh udeležencev. Glede na to vse, ki se želite obiska udeležiti, prosim, da najkasneje do jutri (sreda) do 21. ure v obrazec, ki je dostopen v ŠIS-u (pri predmetu ustavno pravo: gradiva za predmet – druga gradiva), vpišete svoje ime in priimek. Opozarjam, da študentom, ki se ne bodo pravočasno prijavili, vstop v DZ na dan obiska ne bo dovoljen.

Študente, ki se boste obiska udeležili, prosim, da se najkasneje do 11.10 zberete pred glavnim vhodom v DZ na Šubičevi ulici 4.

 

as. Marjan Kos