Dobrodelni teden Pravne fakultete

Letošnji, že tradicionalni decembrski Dobrodelni teden Pravne fakultete, bo potekal od ponedeljka, 12. decembra, do srede, 14. decembra, ko se v večernih urah zaključi z Brucovanjem. Odgovorni za organizacijo dogodka iz skupine Panda, so sporočili, da je čarobni in praznični december »preprosto krasen čas v letu, v katerem vonj cimeta, klinčkov, pomaranč in medu pričara prav poseben občutek. Lepo je, če je ta čas poln veselja, radosti, sreče in pričakovanj. V vsem tem zimskem in božičnem vzdušju pa je prav, da se še dodatno zavemo, da življenja mnogih ljudi niso polna piškotkov in lučk. December je čas, ko lahko vsi na različne načine vsaj malo pripomoremo k temu, da bodo imeli tudi ljudje v stiski nekaj lepih zimskih trenutkov.«

V skladu z zapisanim bo skupina Panda izkupiček dobrodelnega tedna v celoti namenila izbrani družini v stiski. Od ponedeljka do srede se boste tako lahko v glavni avli PF posladkali z domačimi slaščicami »naših skritih pravniških talentov«, pred vhodom na fakulteto pa vas bo pričakala stojnica Panda s tradicionalno ponudbo.

»Združimo moči in med prazniki pokažimo srce!,« (Panda) so še zapisali, za sodelovanje in podporo pa so se zahvalili študentom iz skupine, ki bodo pri izvedbi dogodka pomagali, ter podpornikom:
– Študentski organizaciji Pravne fakultete,
– Študentskemu svetu Pravne fakultete,
– Pravni fakulteti;
– vsem, ki ste ali boste na kakršenkoli način pomagali.

 

E-novice
Za prejemanje novic vnesite vaš email naslov.