Informativni sestanek na temo novega razpisa za prijavo projektov 'Po kreativni poti do znanja 2016/2017'

Študente obveščamo, da je Javni sklad RS za razvoj kadrov avgusta letos ponovno objavil razpis "Po kreativni poti do znanja 2016/17" (krajše: PKP), ki spodbuja projektno delo študentov z gospodarstvom in negospodarstvom.

Na razpis se lahko prijavijo posamezni visokošolski zavodi. V našem primeru je to Univerza v Ljubljani, ki lahko na razpis odda eno zbirno vlogo (za vse svoje fakultete oz. članice). Vsaka fakulteta lahko na tokratni razpis prijavi do največ pet projektov. Na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani (PF UL) že pripravljamo tri projektne predloge, ki so bili predlagani že pred meseci, ko smo prejeli prvo obvestilo o najavi razpisa. Na voljo sta torej še mesti za dva projektna predloga PF UL, zato vabimo študente, ki imate ustrezno idejo, da nam jo predstavite. Prijavo na razpis bomo omogočili tistima dvema predlogoma, za katera bomo na fakulteti presodili, da imata (naj)več možnosti, da bosta na razpisu uspešna.

Predstavitev razpisa in priložnost za razjasnitev vaših vprašanj bo ta torek, 6. septembra, ob 15. uri v Seminarju 5.

Po tem datumu lahko morebitne dodatne informacije dobite pri ge. Darji Rabzelj v mednarodni pisarni (pritličje desno, na koncu hodnika, kjer se nahajata fotokopirnica in knjigarna) ali na e-naslovu: darja.rabzelj@pf.uni-lj.si. Na isti naslov lahko študenti PF UL do vključno 19. septembra 2016 pošljete svoj projektni predlog, ki naj nujno vključuje kratek opis projektne ideje, predstavitev projektne ekipe in vašo načrtovano oceno možnosti za odobritev projekta (glede na v razpisu zapisana merila za izbor). Končni izbor dveh predlogov bo opravil kolegij dekana.

Razpisna dokumentacija je objavljena na spletni strani Javnega sklada RS za razvoj kadrov in štipendije; osnovne informacije o letošnjem razpisu pa najdete tudi v pripeti datoteki.

P.S.: Na prejšnjem razpisu za projekte PKP je naša fakulteta uspešno pridobila 10 projektov. Več o njih si lahko preberete na fakultetnih spletnih straneh.