Naknadni razpis za izvedbo Erasmus prakse za preteklo študijsko leto (zaključek prakse najkasneje v maju 2017)

Na podlagi potrditev mobilnosti že prijavljenih študentov na (lanski!) razpis za Erasmus+ prakse v študijskem letu 2015/16 in števila odpovedi, se je univerzitetna Služba za mednarodno sodelovanje odločila, da ponudi priložnost za prijavo na razpis tudi študentom, ki se lani na razpis niso prijavili, a bi praktično usposabljanje lahko izvedli v prihodnjih mesecih, najkasneje do konca maja 2017.

Erasmus prakso lahko študenti opravijo v državah članicah EU ter na Norveškem, Islandiji, Liechtensteinu, Turčiji in Makedoniji. Potencialnega delodajalca v tujini (npr. raziskovalni inštitut, podjetje, odvetniško pisarno, mednarodno organizacijo, nevladno organizacijo, itd) si mora študent najti sam.

Minimalno trajanje Erasmus prakse je 2 meseca, finančna pomoč (Erasmus štipendija) je za študente UL omejena na največ 4 mesece.

Zainteresirani študenti Pravne fakultete v Ljubljani, ki morajo biti vpisani vsaj v 3. letnik prvostopenjskega študija ter niso dobili odobrene in izplačane Erasmus finančne dotacije za študijsko izmenjavo ali prakso v letu 2015/16, naj v roku dostavijo Darji Rabzelj iz fakultetne mednarodne pisarne (pritličje desno - na koncu hodnika, kjer se nahaja fotokopirnica) naslednja dva dokumenta:
  • izpolnjeno in podpisano prijavnico iz priponke;
  • osnutek že izpolnjenega obrazca sporazuma, ki ga mora vsak kandidat za Erasmus+ prakso podpisati pred pričetkom opravljanja prakse (obrazec sporazuma in navodila za izpolnjevanje najdete TUKAJ).

Rok prijave: petek, 20. januar 2017

Izbora kandidatov ne bo; vse popolne vloge, ki bodo v roku oddane na razpis, bodo posredovane na Univerzitetno službo za mednarodno sodelovanje.

Besedilo razpisa je v pripeti datoteki; morebitne dodatne informacije o razpisu dobite v času uradnih ur v mednarodni pisarni.

E-novice
Za prejemanje novic vnesite vaš email naslov.