Študentsko delo: Pisanje pravno obarvanih besedil za portal mladipodjetnik.si

Zavod mladi podjetnik upravlja s portalom mladipodjetnik.si, ki obiskovalcem ponuja široko paleto vsebin. Potrebujemo pa dodatno pomoč pri pisanju besedil s pravnega področja. 

Če imaš željo po dodatnem zaslužku, nabiranju referenc in izkušenj v sodelovanju z mlado ekipo ekonomistov, pravnikov in informatikov, nam na info@mladipodjetnik.si pošlji (ekstremno!) kratek življenjepis in besedilo, upoštevajoč naslednji tematiki: 

1. Možne vsebine družbene pogodbe družbe z omejeno odgovornostjo (kaj je, poleg obveznih sestavin določenih v ZGD-1, možno urediti z družbeno pogodbo; katere situacije lahko družbeniki predvidijo ob ustanovitvi d.o.o., ki so lahko urejene z družbeno pogodbo; kakšno naj bo pravno pravilno in hkrati jasno ter obče razumljivo besedilo dotičnih klavzul, prikazano preko primerov slednjih)

ali 

2. Ustanovitev odkupne pravice za poslovni delež v družbi z omejeno odgovornostjo (vsebina in pravni vidik opcijske pogodbe; opredelitev različnih možnosti ureditve tovrstnega pravnega posla; davčna ureditev in posledice prodaje poslovnega deleža na podlagi cene, določene z opcijsko pogodbo; primerjalnopravna ureditev)

Rok za oddajo: 25.3.2016

Veselimo se prejema tvojega izdelka in morebitnega sodelovanja. Sicer pa ti želimo veliko sreče pri nadaljnjem študiju!

“Dve stvari mora imeti človek, da uspe v življenju: prva je sreča, da se človeku ponudi priložnost, druga je pamet, da izkoristi ponujeno priložnost.” afganistanski ljudski pregovor

Zavod mladi podjetnik
Kunaverjeva ulica 9, 1000 Ljubljana
http://mladipodjetnik.si
https://www.facebook.com/zavod.mladipodjetnik 
TW: @MladiPodjetnik

E-novice
Za prejemanje novic vnesite vaš email naslov.