Vabilo: 1. simpozij slovenskih raziskovalcev v tujini

Društvo v tujini izobraženih Slovencev (VTIS) organizira 1. simpozij slovenskih raziskovalcev v tujini, ki je multidisciplinarna konferenca, katere cilj je vzpostavitev in utrjevanje vezi med slovenskimi raziskovalci v tujini in raziskovalci ter profesorji v Sloveniji, z dolgoročnim namenom projektnega sodelovanja in deljenja dobrih praks.

Na simpoziju bo potekalo šest tematskih panelov, na vsakem bodo trije govorci – slovenski profesorji oziroma raziskovalci v tujini – predstavili svoje raziskovalno delo publiki. Panelom bodo predsedovali profesorji iz univerz in raziskovalnih inštitutov v Sloveniji. Odmori se bodo uporabili za navezovanje novih stikov in za pogovore o morebitnem znanstvenem sodelovanju.

Simpozij bo potekal v petek, 23. decembra 2016, in sicer v prostorih Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport (Masarykova cesta 16, Ljubljana), ki je tudi partner pri organizaciji dogodka.

Več informacij in program lahko najdete v priloženem vabilu in na naslednji povezavi: http://www.drustvovtis.si/simpozij-2016/.E-novice
Za prejemanje novic vnesite vaš email naslov.
Datoteke
Datoteke