Vabilo k sodelovanju pri organizaciji 14. Dnevov evropskega prava

Študente Pravne fakultete vabimo k sodelovanju pri organizaciji 14. Dnevov evropskega prava, ki bodo v četrtek, 24. novembra 2016, potekali na Pravni fakulteti v Ljubljani. 

Tematsko bomo na letošnjih Dnevih evropskega prava, ki bodo potekali kot enodneven brezplačen dogodek, obravnavali aktualne probleme, povezane z nedavno sodbo Sodišča EU glede izbrisa podrejenih obveznic ter v povezavi z nedavnim referendumum za izstop Velike Britanije iz Evropske unije (t. i. Brexit). 

Ker bo dogodek potekal ves dan, bodo študentje-prostovoljci razdeljeni v dve skupini, in sicer v dopoldansko in popoldansko. Prosimo, da ob prijavi navedete v katero skupino bi bili raje dodeljeni oziroma ali vam je to vseeno. 

Študentje-prostovoljci, ki bi želeli pomagati pri pripravi dogodka in na samem dogodku, lahko prejmete potrdilo organizatorja o aktivni udeležbi na konferenci. Hkrati je to odlična izkušnja, da se seznanite z aktualnimi vsebinami prava EU ter tudi s slovenskimi in tujimi strokovnjaki, ki delajo na področju prava EU v Sloveniji oziroma v institucijah EU. 

Vse zainteresirane prosiva, da svojo (nezavezujočo) prijavo pošljete na naslov matija.zgur@ustava.si, najpozneje do petka, 26. avgusta 2016

Sestanek izbranih kandidatov bo v ponedeljek, 29. avgusta 2016, ob 11.uri na Pravni fakulteti (v pritljičju pri restavraciji).

Veselimo se sodelovanja z vami! 

 

             mag.  Saša Sever                                                            prof. dr. Ciril Ribičič

      Inštitut za evropske študije                                        direktor Inštituta za ustavno pravo

  

E-novice
Za prejemanje novic vnesite vaš email naslov.