Vabilo na 3. sejem ameriških šol v Ljubljani

EducationUSA center bo organiziral že 3. sejem ameriških šol v Ljubljani. Zagotovo je to odlična priložnost za vse študente, ki razmišljajo o študiju ali študijski izmenjavi / poletni šoli v ZDA. Gre namreč za dogodek, na katerem bodo študenti imeli priložnost za pogovor s predstavniki ameriških šol in jim bodo lahko zastavili vprašanja o programih, načinu študija, sprejemnih postopkih, štipendijah, možnostih izmenjav in še kaj.

Tam bodo tudi predstavniki Javnega sklada Republike Slovenije za razvoj kadrov in štipendije ter svetovalci EducationUSA centra, ki bodo nudili splošne informacije o študiju v tujini in o možnostih štipendiranja.

Sejem bo potekal v ponedeljek, 4. 4. 2016, od 15. do 18. ure v City Hotelu v Ljubljani. Udeležba je brezplačna, potrebna pa je predhodna prijava.

Več informacij o šolah kot tudi povezave do prijave na dogodek so na voljo TUKAJ, vsi zainteresirani pa lahko aktivnostim sledijo kar preko Facebook spletne strani, kjer bodo predstavljali šole, ki se bodo udeležile sejma.