Vabilo na poletno šolo Young Researchers School on Research Methodology in Comparative Social Security: med 6. in 12. junijem 2016

Drage študentke in študenti,
 
vljudno Vas vabimo, da se nam pridružite na mednarodni šoli za mlade raziskovalce in podiplomske študente, ki bo med 6. in 12. junijem potekala na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani. Šola je namenjena vsem študentom II. in III. stopnje, ki bi želeli pridobiti novo ali le poglobiti že pridobljeno znanje s področja metodologije raziskovanja prava socialne varnosti. Program, ki združuje predavanja uglednih tujih in domačih strokovnjakov, diskusijo ter obilico skupinskega dela, temelji na interaktivnem in interdisciplinarnem pristopu k vsebini. Ker je šola namenjena tako domačim kot tudi tujim raziskovalcem in podiplomskim študentom, je raziskovanje in pridobivanje novega znanja v prvi vrsti vezano na mednarodno oziroma primerjalno pravo socialne varnosti.

Predavanja in druge aktivnosti bodo potekale v angleškem jeziku.
 
Rok prijave: 25. marec, zaradi omejenega števila mest bodo kandidati o izbiri obveščeni do 28. marca. Prijavnico in kratko motivacijsko pismo poslati na: efese@pf.uni-lj.si .
 
Udeležba je za študente Pravne fakultete brezplačna.