Vabilo študentom k sodelovanju pri organizaciji 17. Dnevov evropskega prava



Študente Pravne fakultete vabimo k sodelovanju pri organizaciji 17. Dnevov evropskega prava, ki bodo potekali v drugi polovici novembra 2019 na Pravni fakulteti v Ljubljani.

Dnevi evropskega prava so konferenca z dolgoletno tradicijo in eden izmed bolj razgibanih

akademskih dogodkov v Sloveniji. Posvečeni bodo temam, ki so trenutno aktualne tako v Evropski uniji kot v Sloveniji.

 

Ker bo dogodek potekal ves dan, bodo študentje-prostovoljci razdeljeni v dve skupini, in sicer v dopoldansko in popoldansko. Prosimo, da ob prijavi navedete, v katero skupino bi bili raje dodeljeni oziroma ali vam je to vseeno.

 

Študentje-prostovoljci, ki bi želeli pomagati pri pripravi dogodka in na samem dogodku, lahko prejmete potrdilo organizatorja o aktivni udeležbi na konferenci. Hkrati je to odlična izkušnja, da se seznanite z aktualnimi vsebinami prava EU ter tudi s slovenskimi in tujimi strokovnjaki, ki delajo na področju prava EU v Sloveniji oziroma v institucijah EU.

 

Vse zainteresirane prosimo, da svojo prijavo pošljete na naslov dnevi2019@gmail.com, najpozneje do petka, 13. septembra 2019.

 

Uvodni sestanek študentov bo predvidoma v torek, 17. septembra 2019, ob 13.00 uri na Pravni fakulteti. O podrobnostih sestanka boste obveščeni po e-pošti.

 

 

Veselimo se sodelovanja z vami!

 

 

             dr.  Saša Sever                                                              

      Inštitut za evropske študije