Vpis v višji letnik doktorskega študija za študijsko leto 2018/2019

 
Študente, ki nameravajo izpolniti pogoje za vpis v višji letnik doktorskega študija prosimo, da referatu čimprej posredujejo morebitne manjkajoče prijavnice k izpitu z oceno in podpisom profesorja in morebitna ostala manjkajoča dokazila o opravljenih študijskih obveznosti .

Ob izpolnjevanju pogojev za napredovanje v višji letnik vam bomo lahko pripravili e-vpisni list. Vpis je elektronski, v ŠISu, z dostopom na spletni strani https://vispf.uni-lj.si/ , kjer so objavljena tudi navodila.

Vpis v višje letnike doktorskega študija, ponovni vpis v letnik, vpis s podaljšanim statusom študenta in vpis v dodatno leto bo potekal v torek  25. 9., v četrtek 27. 9. in v petek 28. 9. 2018, dvakrat dnevno:  ob 8. in ob 12. uri. V popoldanskem času bo vpis v sredo, 26. 9. 2018 ob 16. uri. Vpisi bodo potekali v Podiplomskem seminarju (pritličje desno).  

Študent na vpis prinese potrdilo knjižnice o poravnanih knjižničnih obveznostih ter natisnjen in podpisan elektronski vpisni list s podpisom mentorja, s katerim bo potrjena veljavnost vašega predmetnika (priloga 1 vpisnega lista). V kolikor do vpisa ne bi bilo mogoče pridobiti podpisa mentorja, vas vljudno prosimo, da na vpis prinesete dva izvoda vpisnega lista z vašim podpisom, enega bomo po vpisu posredovali v podpis vašemu mentorju.

Na vpisu (za prvi vpis v 2. ali 3. letnik) pa boste prejeli v podpis tudi pogodbo o izobraževanju.
 
Zadnji dan vpisa za študijsko leto 2018/2019 bo, v skladu z Razpisom za vpis v doktorske študijske programe UL v petek, 28. 9. 2018.
E-novice
Za prejemanje novic vnesite vaš email naslov.