Informacija o postopku vpisa v višji letnik ali ponovno v isti letnik v študijskem letu 2014/15

Študente obveščamo, da je v ŠIS-u že pripravljena anketa o nameravanem vpisu (najdete jo pod: ANKETE, IZBIRE / Izbire, prijave). Vabimo vas, da jo izpolnite čim prej, ko izpolnite pogoje za vpis v študijsko leto 2014/15 (v višji letnik ali ponovni vpis v isti letnik).

V referatu bomo na podlagi teh anket od 20. avgusta dalje pričeli z odpiranjem vpisnih listov, zato vam svetujemo, da od takrat dalje občasno preverjate v ŠIS-u, če je vaš vpisni list že pripravljen.

Ko bo vpisni list pripravljen, ga boste lahko izpolnili.

Izpolnjen vpisni list boste morali nato natisniti, podpisati in osebno prinesti (skupaj z indeksom, študentsko izkaznico in potrdilom iz knjižnice, da imate tam poravnane vse dolgove ) na vpis na fakulteto.

Datume vpisov v posamezni letnik bomo sproti objavljali na spletni oglasni deski. Vsi vpisi morajo biti zaključeni najkasneje do 30. septembra.

Namesto vas bo lahko vpis opravil tudi eden od staršev ali kdo drug, ki bo imel s seboj vse potrebne podatke in dokumente.
 
POMEMBNO:
Ne pozabite, da morate za izpolnjevanje vpisnega lista v ŠIS-u predhodno izpolniti tudi anketo o študijskem procesu in splošnih pogojih študija na fakulteti (najdete jo pod: ANKETE, IZBIRE / Anketa izpolnjevanje). Izpolniti morate tako splošni del te ankete, kot tudi anketo za posamezni predmet.

To obvestilo velja tudi za študente 1. letnika magistrskega programa 2. stopnje, ki se nameravate v prihodnjem študijskem letu vpisati v dodatno leto (OP: Pri vas sicer Anketa o nameravanem vpisu ni potrebna, saj bo referat vpisne liste za dodatno leto nastavil oz. odprl vsem študentom).