Opomnik glede oddaje prijav na Erasmus razpis za izmenave v študijskem letu 2015/16

Študente na kratko opominjamo, da se  v petek, 13. februarja, izteče rok za oddajo prijav na prvi razpisni rok Erasmus razpisa za študijske izmenjave v letu 2015/16. Vsi, ki vas vsaj malo mika izkusiti nekaj mesecev študija v tujini, ste torej toplo vabljeni, da kandidirate na razpisu.

Na spletni oglasni deski je objavljena malce posodobljena tabela partnerskih institucij, na katerih je mogoče opravljati izmenjavo; med drugim imate sedaj poleg naziva univerze navedeno tudi njeno Erasmus kodo (slednja je obvezen podatek za vpis na prijavnem obrazcu).

Obveščamo tudi, da smo v zadnjih tednih na fakultetno spletno stran dodali precej novih PPT predstavitev z opisom Erasmus izkušnje naših študentov (med njimi so na novo opisane tudi izkušnje z izmenjave na Dunaju, v Salzburgu, Bratislavi, Trstu, Wiesbadnu, Jeni, Groningenu, Leidnu, Maastrichtu, Parizu, Tromsu, Istanbulu ...), zato vabimo vse, ki potrebujete dodatne informacije oziroma se še odločate med več potencialnimi destinacijami, da si jih ogledate TUKAJ.

V primeru nejasnosti ali podrobnejših vprašanj pa ste v času uradnih ur (vsak dan med 10. in 12. uro) vabljeni še na pogovor v mednarodno pisarno.