Seminar Pravo in Startupi

Zaradi izjemnega odziva na lanskoletni seminar Pravo in Startupi smo se v Ženevskem klubu odločili letos ponoviti organizacijo dogodka. Pravo in Startupi je seminar namenjen predstavitvi sveta startupov študentom Pravne Fakultete ter predstavljanju problematik s katerimi se v praksi soočajo startupi, tako pravnih kot poslovnih. Seminar bo natačneje potekal:

  • v torek 31. marca od 15:00 do (predvidoma) 17:00
  • v sredo (1.) in četrtek (2. aprila) pa od  od 17:00 do (predvidoma) 20:00.
Tudi tokrat bodo z nami ugledni gostje in strokovnjaki, ki se ukvarjajo bodisi s pravnimi bodisi s poslovnimi aspekti startupov. Med drugim bodo z nami strokovnjakinja za intelektualno pravo, pravnik zaposlen v podjetju Outfit7, odvetniki is odvetniških pisarn Rojs, Peljhan, Prelesnik in partnerji ter Karanović & Nikolić, partner v skladu tveganega kapitala RSG Capital ter še mnogi drugi zanimivi gostje.

Za razliko od lani, bo tokrat seminar vse dneve odprt za vse, vendar vas opozarjamo, da je v seminarjih število mest omejeno ter se bo ravnalo po načelu “first come, first served”. Kljub temu vse zainteresirane vljudno naprošamo, da izpolnite prijavni obrazec, ki ga lahko najdete na naši Facebook strani: https://www.facebook.com/pravoinstartupi.  

V prihodnjih dneh bomo podrobneje predstavili goste, zato vse zainteresirane vabimo, da “všečkate” našo FB stran, kjer boste izvedeli vse o naših gostih, druge podatke v zvezi s seminarjem ter še mnogo več!  

Veselimo se vašega obiska!
Ženevski Klub