Vabilo na vpis v višje letnike in dodatno leto doktorskega študija

Študente doktorskega študija 3. stopnje, ki izpolnjujejo pogoje za napredovanje in se tudi nameravajo vpisati v višji letnik prosimo, da na elektronski naslov referat.podiplomski@pf.uni-lj.si  sporočijo, da se želijo vpisati v višji letnik oz. dodatno leto, da lahko pripravimo vpisne liste. Vpis je elektronski, z dostopom na spletni strani https://vispf.uni-lj.si/ .

Vpis v višje letnike in dodatno leto doktorskega študija bo potekal v sredo, 23. septembra 2015 ob 16. uri v Podiplomskem seminarju (pritličje desno).

Študent na vpis prinese poleg indeksa in potrdila knjižnice o poravnanih obveznostih, natisnjen in podpisan elektronski vpisni list ter podpisano Izjavo raziskovalca k uresničevanju etičnih načel.

Na spletni strani PF http://www.pf.uni-lj.si/iii-stopnja/eticni-kodeks/  je objavljen tudi Etični kodeks za raziskovalce Univerze v Ljubljani. Prosimo vas, da se s kodeksom seznanite in na vpis prinesete tudi izpolnjen obrazec Izjava raziskovalca o zavezi k uresničevanju etičnih načel UL. Obrazec je dostopen na povezavi
http://www.pf.uni-lj.si/media/b3.izjava.raziskovalca.o.zavezi.k.uresnicevanju.eticnih.nacel.ul.doc .

Za vpis bodo razpisani dodatni datumi, zadnji dan vpisa pa bo v skladu z Razpisom za vpis v doktorske študijske programe UL 30.9.2015.