Vabilo na vpis v višje letnike in dodatno leto doktorskega študija

Študente doktorskega študija 3. stopnje, ki izpolnjujejo pogoje za napredovanje in se tudi nameravajo vpisati v višji letnik prosimo, da na elektronski naslov referat.podiplomski@pf.uni-lj.si  sporočijo, da se želijo vpisati v višji letnik oz. dodatno leto, da lahko pripravimo vpisne liste. Vpis je elektronski, z dostopom na spletni strani  https://vispf.uni-lj.si/ .

Vpis v višje letnike in dodatno leto doktorskega študija bo potekal od ponedeljka, 28. septembra do srede, 30. septembra 2015 vse tri dni dopodan ob 9. uri in tudi popoldan ob 16. uri v Podiplomskem seminarju (pritličje desno).

Študent na vpis prinese poleg indeksa in potrdila knjižnice o poravnanih obveznostih, natisnjen in podpisan elektronski vpisni list ter podpisano Izjavo raziskovalca k uresničevanju etičnih načel.  Pogodbo o izobraževanju boste prejeli na vpisu.

Na spletni strani PF http://www.pf.uni-lj.si/iii-stopnja/eticni-kodeks/  je objavljen tudi Etični kodeks za raziskovalce Univerze v Ljubljani. Prosimo vas, da se s kodeksom seznanite in na vpis prinesete tudi izpolnjen obrazec Izjava raziskovalca o zavezi k uresničevanju etičnih načel UL. Obrazec je dostopen na povezavi
http://www.pf.uni-lj.si/media/b3.izjava.raziskovalca.o.zavezi.k.uresnicevanju.eticnih.nacel.ul.doc .

Zadnji dan vpisa bo v skladu z Razpisom za vpis v doktorske študijske programe UL 30.9.2015.