Razpis za vpis 2024/2025

Na spletni strani Doktorske šole Univerze v Ljubljani https://www.uni-lj.si/univerza/javne-objave/razpis-za-vpis-v-doktorske-studijske-programe-v-studijskem-letu-20242025 je objavljen  razpis za vpis v doktorske študijske programe 3. stopnje za študijsko leto 2024/2025.

Pravna fakulteta Univerze v Ljubljani v študijskem letu 2024/2025 razpisuje 41 mest za vpis v doktorski študijski program Pravo.

Rok za prijavo za vpis v doktorski študijski program Pravo je 21. avgust 2024.

Prijava je elektronska, dostopna do zaključka prijavnega roka na spletnem portalu eVŠ  https://portal.evs.gov.si/prijava/.

Kandidati, ki se za vpis prijavljajo s tujimi listinami o izobraževanju, zahtevo za priznavanje izobraževanja oddajo skupaj s prijavo za vpis preko portala eVŠ. Informacije o postopkih priznavanja izobraževanja so dosegljive na spletni povezavi: https://www.uni-lj.si/studij/prijavno-sprejemni-postopki/kandidati-s-tujimi-listinami-visokosolski-dr

V priloženi datoteki objavljamo informacijo o pripadajočem številu vpisnih mest po posameznih modulih z napotki za prijavo. Več informacij o študiju, ki bi jih kandidati potrebovali ob prijavi za vpis, pa je na voljo v Referatu za doktorski študij:

e: referat.podiplomski@pf.uni-lj.si t: 01/42 03 121 http://www.pf.uni-lj.si/iii-stopnja/

Informativni dan za doktorski študij 3. stopnje bo potekal v četrtek, 16. maja 2024, v dopoldanskem času po Zoom-u. Podrobnosti bodo objavljene naknadno.

Vabljeni!