Prosta mesta za ERASMUS izmenjavo v poletnem semestru 2013/14

Zaradi odpovedi nekaterih študentov se je sprostilo nekaj prostih mest za odhod na študijsko izmenjavo v okviru programa ERASMUS še v tem študijskem letu. Priložnost za enosemestrsko izmenjavo v poletnem semestru 2013/14 zato dajemo študentom 4. letnika prvostopenjskega študija in študentom drugostopenjskega (magistrskega) študija.

Osnovne informacije o tem, kaj sploh je ERASMUS izmenjava, med katerimi tujimi univerzami lahko študenti naše fakultete izbirajo ter kakšne so izkušnje naših študentov, ki so se z izmenjave že vrnili, najdete v več različnih podpoglavjih na fakultetni spletni strani.

Vse, ki jih ponudba zanima, vabimo, da se v tednu med 7. in 11. oktobrom 2013 v času uradnih ur osebno zglasijo v Mednarodni pisarni, kjer lahko pridobijo dodatne informacije in oddajo prijavo. Prijava mora vsebovati vse dokumente, ki jih je zahteval tudi fakultetni razpis za ERASMUS izmenjave v letu 2013/14, objavljen dne 3. 1. 2013.

Posebne selekcije kandidatov ne bo, ampak bomo popolne prijave sprejemali in potrjevali po času prihoda (načelo 'first-come, first-served').

Redni razpis za ERASMUS izmenjave za leto 2014/15 bomo objavili v prvi polovici januarja 2014.