Tečaji tujih jezikov

Tečaj francoskega jezika

Pravna fakulteta organizira tečaj francoskega jezika za študente, ki se francosko niso učili v srednji šoli, v praksi pa bi želeli delati v institucijah Evropske unije.
Tečaj, na katerega se lahko vpiše vsak študent Pravne fakultete, izvajajo francoski predavatelji. Tečaj traja od začetka študijskega leta do aprila. Pred začetkom tečaja se opravi preizkus znanja, na temelju katerega se udeleženci razdelijo na posamezne stopnje. Vsak udeleženec tečaja lahko pokoncu opravljali izpit ter pridobili francosko potrdilo o stopnji znanja francoskega jezika.

Tečaj nemškega jezika 2018/2019

Pravna fakulteta organizira tudi tečaj nemškega jezika za študente, ki se v srednji šoli niso učili nemško. Tečaj, na katerega se lahko vpiše vsak študent Pravne fakultete, izvajajo predavatelji Goethejevega inštituta.  Vsak udeleženec tečaja lahko po koncu opravlja izpit ter pridobi uradno potrdilo Goethejevega inštituta o stopnji znanja nemškega jezika.

Tečaj ruskega jezika 2018/2019


Pravna fakulteta organizira  tudi začetni tečaj ruskega jezika. Zaveda se namreč pomena, ki ga ima ta jezik za gospodarsko sodelovanje z rusko federacijo in državami, ki so nastale po razpadu nekdanje Sovjetske zveze. Tečaj, na katerega se lahko vpiše vsak študent Pravne fakultete, izvaja ruska predavateljica. Po koncu tečaja lahko vsak udeleženec opravlja izpit.
Kontakt Univerza v Ljubljani
Pravna fakulteta

Poljanski nasip 2,
1000 Ljubljana
01 / 42 03 100 01 / 42 03 115