MUNLawS klub Pravne fakultete

MUNLawS klub Pravne fakultete UL vabi vse študente Pravne fakultete, ki jh zanima delovanje OZN ter aktualno svetovno dogajanje, da se včlanijo ter postanejo del naše ekipe. 

V okviru MUNLawS kluba študentje enkrat letno organiziramo MUNLawS konferenco na naši Pravni fakulteti (letos bo konferenca 26. do 28. oktobra 2018), hkrati pa se dobivamo na tedenskih srečanjih, na katerih se pripravljamo na vsakoletno udeležbo na mednarodnem Model United Nations (MUN) tekmovanju - letos smo se odločili, da bomo kot delegacija zastopali Pravno fakulteto UL na Harvard World MUNu v Madridu. Ker je udeležba na MUNLawS konferenci pogoj za sodelovanje v ekipi Pravne fakultete, ki se bo udeležila Harvard World MUNa, vas že zdaj tudi vabimo, da si pogledate spletno stran MUNLawS konference (www.MUNLawS.com) in se prijavite za sodelovanje.

Zainteresirane naprošamo, da nam pošljejo email na info@munlaws.com pod zadevo ‘Včlanitev v MUNLawS klub 2018/19’ najkasneje do 5. oktobra. Uvodni sestanek bo potekal v drugem tednu oktobra.