Naknadni razpis za izvedbo Erasmus prakse v letu 2021


Iz centralne univerzitetne službe za mednarodno sodelovanje smo bili obveščeni, da je glede na število prijavljenih na redni razpis za Erasmus prakse za leto 2020/21 (z upravičenim obdobjem izvedbe do 30. septembra 2022) mogoče še sprejemati prijave potencialnih kandidatov.

Vse študente Pravne fakultete Univerze v Ljubljani, ki se še niste prijavili na razpis za Erasmus prakse v letu 2021, a bi si v prihodnjih mesecih želeli iti na prakso v tujino, zato vabimo, da si preberete priloženi naknadni razpis.

Posebnega roka za oddajo prijav na ta razpis ni, saj bo razpis odprt do porabe sredstev.

Študenti Pravne fakultete v Ljubljani prijavnico pošljite v fakultetno mednarodno pisarno takrat, ko se boste s potencialnim delodajalcem že dogovorili za točen termin in obseg (vsebino) dela.

Erasmus praksa mora trajati najmanj dva meseca, delati je potrebno vsaj 25 ur/teden, praksa mora biti povezana s študentovim študijskim področjem.
 
Prijave pošljite (skenirani dokumenti) na elektronski naslov ge. Darje Rabzelj iz mednarodne pisarne: darja.rabzelj@pf.uni-lj.si, vsebujejo pa naj (nujno vse našteto!):
  • izpolnjen obrazec prijavnice (glej priponko);
  • kratko motivacijsko pismo (lahko samo nekaj stavkov – kakšna so vaša pričakovanja o praksi);
  • dokazilo o zadostnem znanju izbranega tujega jezika (tistega, v katerem bo potekala praksa);
  • že izpolnjen in podpisan dokument Learning Agreement for Traineeship (obrazec in navodila za izpolnjevanje imate prloženo).

Ko bo fakultetna mednarodna pisarna prejela vašo popolno prijavo, bomo vaše podatke posredovali centralni mednarodni službi na UL, kjer vam bodo potem v nekaj dneh uredili dostop do spletne prijave, kamor boste oddali še prijavo za Erasmus štipendijo (navodila za to oddajo boste dobili naknadno).


POMEMBNO:
Vezano na trenutno situacijo s covid-19, bodite previdni in ne zaletavi. Absolutno se pred dogovori o praksi pozanimajte o situaciji v državi, kjer bi prakso želeli opravljati, predvsem pa počakajte na čas, ko bo več znanega o tem, kdaj in na kakšen način bodo ukrepi v posameznih državah sproščeni in bo sploh mogoče (varno) biti v tujini.
 
Besedilo razpisa je priloženo, za morebitne dodatne informacije lahko kontaktirate go. Rabzelj po elektronski pošti.