Posnetek video predstavitev aktivnosti fundacije ASEF, društva VTS, Svetovne mreže UL in Venice International University


Študentje Univerze v Ljubljani, ki vas v času študija zanimajo možnosti mednarodnih izmenjav in pridobivanja praktičnih oz. raziskovalnih izkušenj, lahko prve informacije in nasvete v zvezi s tem dobite v fakultetnih mednarodnih pisarnah (kontakt slednje na Pravni fakulteti UL najdete TUKAJ) oziroma na spletnih straneh fakultete (pod zavihkom: Mednarodno sodelovanje).

Najbolj razširjen in poznan program za izmenjave (tako za študijske kot za prakse) je Erasmus. Na Pravni fakulteti UL je vse do 6. novembra 2020 še odprt razpis za opravljanje Erasmus praks v letu 2021 (za več info glej spletno oglasno desko), objavo razpisa za Erasmus študijske izmenjave v študijskem letu 2021/22 pa pričakujemo v novembru.

A Erasmus ni edini program, ki omogoča in tudi finančno podpira odhod v tujino. Karierni centri UL so nedavno organizirali spletni dogodek, na katerem so predstavniki fundacije ASEF, Svetovne mreže UL, Društva VTIS in VIU (Venice International University) podali osnovne informacije o svojih aktivnostih. Video posnetek dogodka si lahko ogledate TUKAJ.

Morbitna vprašanja v zvezi z zgoraj omenjenimi aktivnostmi lahko vedno naslovite na: darja.rabzelj@pf.uni-lj.si