Predstavitev zaposlitvenih možnosti v OECD ter individualna svetovanja

Karierni centri UL so v Slovenijo povabili Organizacijo za gospodarsko sodelovanje in razvoj (OECD), da se predstavijo študentom ter mladim diplomantom, ki začenjajo svojo kariero.

OECD je mednarodna organizacija s 36 državami članicami in sedežem v Parizu, Francija, katere namen je oblikovanje politik za boljše življenje. V okviru svojega delovanja opravlja raziskave, sprejema in priporoča standarde ter zagotavlja forum za izmenjavo dobrih praks in izkušenj na področju gospodarstva, integritete, izobrazbe, okolja, in mnogih drugih.

Organizacija za gospodarsko sodelovanje in razvoj OECD redno zaposluje strokovnjake na različnih področjih, tako z objavo rednih delovnih mest kot tudi z oblikovanjem programov, posebej namenjenih študentom oziroma mladim, ki začenjajo svojo kariero.

Vabimo vas, da se udeležite predstavitve kariernih možnosti v OECD, ki bo 10. aprila, med 14. in 15. uro, na Fakulteti za upravo, v predavalnici P4. Število mest je omejeno, zato do 6. aprila zbiramo prijave.

Poleg splošne predstavitve dela in delovnega okolja v OECD bo predstavitev obsegala tudi informacije o programih za študente, tj. pripravništvu, Young Associates Programme in Young Professionals Programme.

Predstavitvi OECD, ki jo bo vodil g. Makoto Miyasako, vodja oddelka za razvoj talentov v OECD, bodo sledila tudi svetovanja z izbranimi študenti glede življenjepisa, razgovora in drugih morebitnih vprašanj glede zaposlitvenih priložnosti v OECD.

Za prijavo na individualna svetovanja, ki bodo potekala na Fakulteti za upravo, med 15. in 18. uro, v predavalnici P6, vse zainteresirane vabimo, da poleg svoje prijave na dogodek, na elektronski naslov Nina.TRCEK@oecd.org do 3. aprila 2019 oddajo tudi svoj življenjepis ter motivacijsko pismo v angleškem jeziku. OECD bo pripravil izbor kandidatov in jih povabil k svetovanju.

OECD bo v tem primeru vse pridobljene osebne podatke varoval in jih obdeloval za namen morebitnega prihodnjega sodelovanja.

 

Karierni centri Univerze v Ljubljani