B1 Pravo intelektualne lastnine - navodila za izpit

Izpit iz PIL – 22. 6. 2020

 

Izpit bo dne 22. 6. 2020 ob 9:00. Zaradi obvezne predhodne identifikacije vas prosim, da se na Zoom sejo prijavite 15 minut prej. Po identifikaciji vseh prijavljenih boste na Zoom seji prejeli kodo za prijavo na Exam.net.


Dodatna navodila v zvezi z izvedbo izpita

·         Izpit bo potekal pisno preko platforme Exam.net v kombinaciji z Zoom. Pred izpitom si nujno preberite navodila, ki jih je Pravna fakulteta sprejela za izvajanje pisnega izpita preko spleta.

·         Zaradi zagotavljanja ustreznega nadzora si aplikacijo Zoom obvezno naložite na svoje pametne telefone. Med izpitom se na Zoom sejo vključite na telefonu, nato pa telefon namestite ob strani tako, da se bo videlo vas, vaše roke, tipkovnico in delovno površino. Baterija telefona naj bo dovolj napolnjena, da bo v aktivnem stanju zdržala celoten izpit.

·         Izpit na Exam.net rešujete na računalniku. Miza, na kateri stoji računalnik, naj bo prazna ostalih stvari (edina izjema je telefon).

·         Zaradi identifikacije imejte pri sebi dokument s sliko. Opozarjam, da identifikacija študentov poteka pred izpitom, zaradi česar lahko vaše čakanje v čakalnici traja dalj časa.

·         V nujnih primerih sem med izpitom dosegljiv na 01 4203 132.

 

Za morebitne dodatne informacije sem vam na voljo na elektronskem naslovu.

 

Doc. dr. Gregor Dugar