Bringing Care Home

LUI išče inovacije, ideje in startupe iz širšega področja zdravstva, da se pridružijo enodnevnemu programu Innovation Day. Izziv: Bringing Care Home. 

Kaj lahko sami storimo za svoje fizično in mentalno zdravje ter zdravje širše skupnosti, tudi izven zdravstvenega sistema? 

Kako izboljšati zdravje?

Široka tema, ki zajema vse ideje, ki si jih lahko zamislite – aplikacije, šport, hrana, paliativa, družabne igre, umetnost, arhitekturne in oblikovne rešitve, ki lajšajo vsakodnevno življenje. Našteli smo le nekaj idej, verjamemo pa, da jih je še veliko več. Dobrodošle vse ideje, ki nam pomagajo ohranjati naše zdravje čim dlje v življenju.

KJE: Zdravstvena fakulteta Univerze v Ljubljani

KDAJ: sobota 9.11.2019.

 Heckaton, kjer v enem dnevu, s pomočjo metode Design Thinking razvijete svojo idejo – ali pa se pridružite že obstoječi ekipi, ki vam je všeč. Oblikujejo se multidisciplinarne skupine, ki si pod vodstvom strokovnih mentorjev prizadevajo ustvariti rešitve za resničen izziv na temo Bringing Care Home. Konec dneva svoje ideje predstavijo komisiji strokovnjakov. Zmagovalna ekipa prejme denarno nagrado v višini 1.500€ in odpotuje na mednarodno zaključno prireditev v Pariz.

Več na: https://lui.si/i-day/