IJS - vabilo na delavnico: Kako načrtovati in udejaniti poslovni model za trženje visokotehnološke inovacije?

V torek, 11. junija 2019 ob 14. uri bo v predavalnici Mednarodne podiplomske šole Jožefa Stefana

delavnica: Kako načrtovati in udejaniti poslovni model za trženje visokotehnološke inovacije?

Predavalnica MPŠ se nahaja na Institutu Jožef Stefan, na Jamovi cesti 39, v Ljubljani.  Dodatne informacije in brezplačne prijave so dostopne preko dokumenta v priponki ali preko Eventbrite:

https://www.eventbrite.com/e/nacrtovanje-poslovnega-modela-za-trzenje-visokotehnoloske-inovacije-tickets-60746509445

Vas zanimajo možnosti zaščite in trženja intelektualne lastnine? Kakšno pomoč lahko pridobite na poti od ideje do (odcepljenega) podjetja, ki temelji na vašem doktoratu, raziskavi, projektnem rezultatu? Kakšni viri financiranja obstajajo za tovrstne podjeme in kako jih pridobiti? Kaj je poslovni model in kako ga načrtovati? Kako naš predlog sodelovanja predstaviti potencialnim investitorjem ali poslovnim partnerjem?

Na delavnico vabimo podjetne študente, mlade raziskovalce in vse podjetne inovativne posameznike, ki vas zanimajo možnosti in orodja za načrtovanje zagonskega podjetja, katerega poslovni model (praviloma) temelji na visokotehnološki invenciji.

Na delavnici bo možno pridobiti tudi več informacij o možnosti vaše vključitve v podporne programe za razvoj vaše inovacije in podjetja.

Delavnico bosta izvedla dr. Levin Pal, vodja skupine za zaščito intelektualne lastnine, višji strokovnjak za upravljanje s tehnologijami in mag. Robert Blatnik, višji strokovnjak za upravljanje s tehnologijami, strokovnjak za odcepljena podjetja, koordinator dogodkov, Certified Licensing Professional – CLP (vodja delavnice in moderator dogodka).

Delavnico organizira Center za prenos tehnologij in inovacij, Institut »Jožef Stefan«.

Dodatne informacije: robert.blatnik@ijs.si ali tehnologije@ijs.si

 

 

Vabljeni!

 

--

Center za prenos tehnologij in inovacij (CTT)

Institut “Jožef Stefan” | Jamova cesta 39 | SI-1000 Ljubljana | Slovenija

http://tehnologije.ijs.si | Facebook | Twitter