Izvajanje osebnih obiskov študentov v času uradnih ur referatov za študentske zadeve in mednarodne pisarne med 8. 6. in 3. 7. 2020


V času med 8. junijem in 3. julijem 2020 bomo študentom Pravne fakultete ponovno omogočili tudi osebni obisk v času uradnih ur obeh referatov in mednarodne pisarne.

Ker zadrževanje večjega števila oseb v prostorih fakultete ter zbiranje študentov v skupinah še ni dovoljeno, bomo uradne ure  z osebnim obiskom študentov izvajali le enkrat tedensko, in sicer ob sredah, med 9.30 in 11.30 v avli fakultete (vstop z glavnega vhoda na Poljanskem nasipu 2).

Svetujemo, da se za osebni obisk pri želenem strokovnem delavcu odločijo predvsem študenti, ki potrebujejo temeljitejši pogovor oziroma (po)svetovanje, vsekakor pa le tisti, ki ne kažejo znakov okužbe dihal ((npr. nahoda, bolečin v žrelu, kašlja, slabega počutja, oteženega dihanja). Ob prihodu na fakulteto je obvezno nošenje lastne zaščitne maske in razkuževanje rok, upoštevati je potrebno tudi varno medsebojno razdaljo 1,5 metra.

Za morebitni nujni obisk referatov ali mednarodne pisarne izven zgoraj omenjenega časa se je potrebno pri želenem strokovnem delavcu predhodno najaviti oziroma dogovoriti točen termin.

Če je le mogoče, študentom še naprej svetujemo, da se za pridobitev želenih informacij in za izdajo in/ali potrjevanje raznih potrdil na strokovne delavce obeh referatov in mednarodne pisarne obračajo preko elektronske pošte in telefona.


Referat za študentske zadeve I. in II. stopnje:

Referat za študentske zadeve III. stopnje:

Mednarodna pisarna:

Hvala za razumevanje in upoštevanje zgoraj napisanega!