UPRAVNOSODNA KLINIKA – VABILO K SODELOVANJU in JAVNA PREDSTAVITEV KLINIKE

Študente in študentke 4. letnika I. stopnje in 1. letnika II. stopnje ter vse absolvente vljudno vabim k prijavi za sodelovanje pri Upravnosodni kliniki.

Upravnosodna klinika je akreditirana obštudijska dejavnost, ki se bo v študijskem letu 2019/2020 izvajala prvič. Upravnosodna klinika je nadgradnja sodelovanja z Upravnim sodiščem Republike Slovenije, za katerega ste se študenti in študentke lahko odločili že v preteklih študijskih letih pri predmetih Upravno procesno pravo (I. stopnja) in Upravno pravo in postopek (II. stopnja). Namen klinike je študentom že v času študija omogočiti seznanitev z uporabo upravnega procesnega prava v praksi. Koristna je za vse, ki želite svoje znanje te pravne panoge nadgraditi, pa tudi za tiste, ki na drugi stopnji ne boste obiskovali upravnopravnih predmetov, s to obširno pravno panogo pa bi radi obdržali stik.

 

Kratka predstavitev klinike je v pripetem dokumentu, javna predstavitev klinike, kjer boste lahko dobili podrobne informacije o kliniki, pa bo v ponedeljek, 14. oktobra 2019, ob 14. uri v modri predavalnici.

Zadnji dan roka za prijavo je torek, 15. oktober 2019. Prijavite se s prijavnico, ki je v priponki.

 

Veselim se vaše prijave!

 

Lep pozdrav,

as. dr. Bruna Žuber