Vabilo k sodelovanju pri projektu Pamfilovi nasveti za študij prava

Ob začetku novega študijskega leta smo se pri Pamfilu odločili, da s pomočjo študentov vseh letnikov izvedemo projekt Pamfilovi nasveti za študij prava, s ciljem na enem mestu zbrati odgovore na vprašanja, ki se študentom prava zastavljajo v povezavi s študijem na Pravni fakulteti v Ljubljani.  

 

Študenti boste lahko tako preko zastavljenih vprašanj v zvezi z načinom učenja, opravljanjem izpitov, študijskim življenjem ter izkušnjami in nasveti starejših študentov dobili praktičen vpogled v študij prava na Pravni fakulteti v Ljubljani. Na vaša vprašanja bodo iz prve roke odgovarjali starejši študenti, ki so že uspešno končali letnik študija, na katerega se vprašanja nanašajo. Vse odgovore pa bomo v obliki kratkih videoposnetkov objavili na našem Facebook in Instagram profilu ter v obliki daljših odgovorov v pisni in video obliki na naši spletni strani

 

Projekt smo si zamislili ob predpostavki sodelovanja vas študentov, zato vas vabimo, da preko našega Facebook in Instagram profila ter anonimno preko posebnega spletnega vprašalnika dostopnega na: https://www.1ka.si/a/296644 zastavite kakršnakoli vprašanja, ki se vam porajajo v zvezi s študijem na Pravni fakulteti v Ljubljani.

 

Prav tako pa vabimo vse zainteresirane študente, ki bi želeli pri projektu aktivnejše sodelovati in odgovarjati na zastavljena vprašanja ter deliti svoje izkušnje in nasvete s študijem na Pravni fakulteti v Ljubljani ali na drug način aktivno sodelovati pri projektu (npr. snemanje in montaža videoposnetkov), da nas kontaktirate na elektronski naslov društva: drustvo.pamfil@gmail.com.

 

Več informacij o projektu je dostopnih na naši spletni strani pod zavihkom “Pamfilovi nasveti”.

 

Vabljeni k sodelovanju!

Ekipa Pamfila