Vabilo študentom-kam: Medfakultetno impro prvenstvo 2021

V marcu, študentskem mesecu kulture, tudi letos v epidemičnih časih organiziramo Medfakultetno impro prvenstvo 2021. Gre za projekt v sklopu programa Impro liga v produkciji Društva za kulturo in izobraževanje IMPRO, nevladne organizacije v javnem interesu s podporo ŠOU v Ljubljani v sklopu Meseca kulture. 

Medfakultetno impro prvenstvo 2021 je projekt impro gledališča, kjer študenti_ke - gledališki_e improvizatorji_ke predstavljajo fakultete Univerze v Ljubljani in se v študentsko obarvanih impro predstavah pomerijo za naslov najboljše študentske impro ekipe v Ljubljani. Vsi sodelujoči improvizatorji in improvizatorke iz fakultet UNI LJ imajo že vrsto let izkušenj na področju ustvarjanja improvizacijskega gledališča, letos pa bodo zaradi epidemije in prepovedi živih kulturnih prireditev dogodki potekali v živo preko spleta in z vključevanjem občinstva.

V treh marčevskih večerih v sklopu študentskega Meseca kulture bodo potekale 3 spletne impro tekme s predstavniki_cami študentov_k improvizatorjev_k, ki se bodo najprej pomerili_e na dveh tekmovalnih večerih in zadnji večer na finalnem obračunu. Vstopnine za dogodke ni, potekali pa bodo v živo na FB strani programa Impro liga:  www.facebook.som/improliga.si . Letos na Medfakultetnem impro prvenstvu 2021 sodelujejo ekipe:

· FAKULTETA ZA ARHITEKTURO:

Nina Beganović, Neva Mandić in Eva Lasič

· PRAVNA FAKULTETA:

Vid Lobnik, Tereza Kolbezen in Lucija Malovrh

· FILOZOFSKA FAKULTETA:

Tjaša Breznik, Lara Prijatelj in Olivera Milašinović

· FAKULTETA ZA MATEMATIKO IN FIZIKO:

Noah Novšak, Liza Močnik in Ian Kesar

· AKADEMIKI (ALUO + AGRFT):

Teodora Švet, Erik Contreras Mencinger in Timotej Novaković

· INŽENIRJI (FE + FRI+ FS):

Jaka Korošec, Rok Filipovič in Rok Valentan 


RAZPORED DOGODKOV - MEDFAKULTETNO IMPRO PRVENSTVO 2021

Z dogodki začenjamo že ta četrtek!

Prvi tekmovalni večer

ČET, 11. 3. 2021 ob 20h na FB/improliga.si/: Fakulteta za arhitekturo (FA) vs. Filozofska fakulteta (FF) vs. Inženirji (FE+FRI+FS) Drugi tekmovalni večer

ČET, 18. 3. 2021 ob 20h na FB/improliga.si/: Pravna fakulteta (PF) vs. FMF vs. Akademiki (ALUO+AGRFT) Finalni večer

ČET, 25. 3.2021 ob 20h na FB/improliga.si/: Najboljši ekipi prvega in drugega večera po glasovanju gledalcev.

Vstop na vse spletne dogodke je prost.

FB DOGODEK: https://www.facebook.com/events/234247795062543

Več informacij o preteklih izvedbah projekta Medfakultetno impro prvenstvo, foto utrinke in informacije o zmagovalnih ekipah vse od leta 2006 dalje lahko najdete na spletnem naslovu www.impro-liga.si/ ali pa na FB/improliga.si/.