ELSA Ljubljana: Serija kariernih dogodkov

Društvo ELSA Ljubljana v mesecu aprilu pripravlja posebno serijo dogodkov, ki vam bo odprla povsem nov pogled na vašo bodočo pravniško kariero. 

Med 6. in 15. aprilom boste iz prve roke lahko izvedeli, kakšni izzivi vas čakajo po končanju pravnega študija, kaj obsega delo odvetnika v odvetniški pisarni, kako se prijaviti na sodniško pripravništvo in kako izgleda opravljanje pravne službe v gospodarski družbi. V sklopu serije dogodkov pa vam bomo predstavili tudi STEP program praks, ki potekajo pod okriljem organizacije ELSA po celi Evropi.Posamezni dogodki v sklopu "SKD" so sledeči:

1. Nasveti mladih pravnikov študentom prava
2. Predstavitev STEP programa
3. Delo pravnikov v gospodarski družbi
4. Druženje z odvetniškimi pisarnamiPRIJAVNI OBRAZEC: https://forms.gle/xy6hka7KA1ASaYUy5

Udeležba na dogodkih je za ELSA člane BREZPLAČNA* (povezava do obrazca za včlanitev: https://www.elsa-ljubljana.si/clanstvo), za nečlane pa plačilo za udeležbo na vseh štirih dogodkih znaša 5€, ki ga po opravljeni prijavi nakažete na TRR ELSA Ljubljana.Člane društev ELSA Maribor in ELSA Nova Gorica naprošamo, da po opravljeni prijavi na "SKD" na naslov treasurer.ljubljana@si.elsa.org pošljejo potrdilo o članstvu, ki ga lahko pridobijo pri svojem matičnem društvu.Po opravljeni prijavi boste nekaj dni pred prvim dogodkom na svoj elektronski naslov prejeli enotno ZOOM povezavo, ki bo veljavna za celotno serijo dogodkov. 
Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na ljubljanaelsa@gmail.com. Več informacij o samem dogodku pa si lahko ogledati tudi na naši uradni Facebook strani!
* to vključuje tudi člane ELSA Maribor in ELSA Nova Gorica