Obvestila brucem Pravne fakultete


Izpolnjevanje vpisnega lista je potekalo elektronsko, prvič pa, da bo tudi hranjen le v elektronski obliki. Vpisni list ste izpolnili uspešno, študentski referat pa ga je potrdil. Postopek vpisa je tako zaključen. Podatki o zaključenih vpisih se najmanj enkrat dnevno posredujejo v eVŠ. Podatke, ki so bili posredovani v eVŠ, vedno lahko vidite v svojem spletnem referatu. Informacija o posredovanih podatkih v eVŠ je na voljo za podatke, posredovane od leta 2005 naprej.

Ko bodo podatki v eVŠ-ju (čez dan ali dva) boste lahko sami natisnili potrdila o vpisu (tudi kadarkoli tekom celotnega študija).

O sprejemu brucev, vpisu v knjižnico PF UL, izdelavi študentske izkaznice (na voljo bodo v oktobru), urnikih, skupinah, načinu študija (glede na epidemiološke razmere v državi) in podobno bomo obveščali v roku do konca septembra po elektronskih naslovih ali pa na spletni strani fakultete.

Letošnji Pozdrav brucem Univerze v Ljubljani bo potekal v petek, 1. 10. 2021, med 16. in 20. uro, če bodo epidemiološke razmere to dopuščale.

  

Želimo vam lepe počitnice in uspešen začetek vaše študijske poti!