PRAV(N)A REŠITEV – rok za prijave se počasi izteka

Prav(n)a rešitev je namenjena študentom vseh slovenskih pravnih fakultet, ki se želijo preizkusiti v reševanju primerov s področja civilnega in gospodarskega prava. Na tekmovanje se lahko prijavijo ekipe, sestavljene iz treh članov, običajno študentov tretjega ali četrtega letnika prve bolonjske stopnje, absolventov prve bolonjske stopnje ali študentov druge bolonjske stopnje. Če tekmovalne ekipe ne boš uspel sestaviti sam, ti pri tem lahko pomagamo člani Ženevskega kluba, posamezniki pa se žal ne morejo prijaviti na tekmovanje.

Tekmovanje je razdeljeno na dva dela, in sicer na predtekmovanje, ki bo letos potekalo 24. in 25. marca 2023, ter finalni del tekmovanja, ki bo za najuspešnejše tekmovalce potekal 31. marca in 1. aprila 2023. Prednost predtekmovanja je, da tekmovalci primer rešujejo kar od doma, kar omogoča udeležbo tudi tistim, ki v času predtekmovanja v Ljubljani ne bodo prisotni. Finalni del tekmovanja bo potekal v prostorih sodelujočih odvetniških pisarn, več informacij pa je v prilogi.

KAKO SE PRIJAVIŠ NA PRAV(N)O REŠITEV?

Zberi ekipo treh študentov prava, izpolni prijavnico in plačaj prijavnino (21€). Rok za prijave je 22. marec 2023. Prijave pošlji na http://www.zenevski-klub.si/prijavnica-na-pravno-resitev-2020-3/.