Zavarovalnica Triglav - sponzor Pravne fakultete

Spoštovani,

Julija lani smo spremljali katastrofalen požar na Krasu, ki je uničil več kot 3.600 hektarjev goriškega in komenskega Krasa. V želji po trajnostni obnovi pogorišča želimo kot Skupina Triglav, del katere je tudi Vse bo v redu, zavod Zavarovalnice Triglav za družbeno odgovorne aktivnosti, že drugo leto po najboljših močeh pomagati Krasu vrniti zeleno podobo, obnoviti gozd in celoten ekosistem enega od biotsko najbolj pestrih območij v Evropi.

Zato vas prijazno vabimo, da se pridružite vseslovenski akciji Skupaj za Kras, ki bo potekala pod strokovnim vodstvom Zavoda za gozdove Slovenije. Kot partnerje trajnostne pobude Zavarujmo prihodnost vas pozivamo, da skupaj pomagamo pri obnovi pogorišča in s tem prispevamo k ohranjanju narave tudi za kasnejše generacije.

Akcija sajenja sadik gozdnega drevja bo potekala v petek, 24. novembra 2023, ob 9. uri, pri Pomniku miru na Cerju. Vabimo, da se nam skupaj s sodelavci, prijatelji in poslovnimi partnerji pridružite na prostovoljski akciji obnove pogorišča.

Prosimo, da se prijavite preko obrazca na spletni strani www.skupajzakras.si, ki jih organizatorji pričakujejo najkasneje do 15. 11. 2023. Na obrazcu je možnost prijave tudi za sajenje v soboto, 25. novembra.

V kolikor boste prisotni v petek, 24. 11. bomo veseli povratne informacije na sponzorstva@triglav.si. Saj bomo tako lahko koristno združili tudi s prijetnim druženje.

V primeru slabega vremena bo akcija prestavljena in vsi prijavljeni prek obrazca boste o tem obveščeni.

Organizatorji naprošajo vse udeležence, da pridete na akcijo primerno opremljeni (terenska obutev in obleka). Poskrbeli bodo za sadike in okrepčila, na naši strani pa vas opremimo z delavskimi rokavicami (zato je prijava tudi k nam izjemno dobrodošla). Pogozdovanje bo zaključeno ob predvidoma 13. uri.

Najlepša hvala za vaš odziv in pripravljenost, da skupaj pripomoremo k obnovi gozdov, ki predstavljajo neločljiv del našega naravnega okolja in so temelj naše zelene prihodnosti.

Prisrčen pozdrav,

Zavarovalnica Triglav

Pogozdovanje Krasa