Dobrodelni teden na Pravni fakulteti

Letošnji, že tradicionalni Dobrodelni teden Pravne fakultete, je potekal od ponedeljka, 18. decembra, do srede, 20. decembra 2017. V tem času smo v okviru Skupine Panda in Študentske organizacije Pravne fakultete zbirali prostovoljna sredstva za pomoč izbrani družini v stiski. V avli Pravne fakultete smo prodajali slaščice, ki so jih pripravili naši študentje, pred fakulteto kuhano vino, dogajanje pa se je izteklo z uradnim zaključkom dobrodelnega tedna in pravniškim brucovanjem.

Z veseljem sporočamo, da znaša letošnji izkupiček zbranih sredstev, ki smo ga v celoti nakazali izbrani družini v stiski, mamici Natalyi in hčerki Moniki, 1.605 evrov, s čimer smo tudi krepko presegli lanskoletni izkupiček.

Za sodelovanje in podporo se iskreno zahvaljujemo študentom, ki so pomagali pri izvedbi dogodka ter vsem, ki so kakorkoli sodelovali in pripomogli k zbranim sredstvom na letošnjem dobrodelnem tednu Pravne fakultete. Posebej se zahvaljujemo tudi Pravni fakulteti in profesorjem, ki so donirali v dobrodelen namen.