Državno študentsko prvenstvo v skvošu za študijsko leto 2017/18

Obveščam vas, da Slovenska univerzitetna športna zveza in Squash zveza Slovenije organizirata Državno študentsko prvenstvo v skvošu za študijsko leto 2017/18. Tekmovanje bo potekalo v sredo, 7. 3. 2018, ob 10. uri v Ljubljani (Cesta na Brdo 109). Izvajalec tekmovanja je Squash zveza Slovenije, vodja tekmovanja pa je Sara Rojnik (kontakt: sara.rojnik@gmail.com, 030 461 577).

Tekmovanje bo štelo kot delne kvalifikacije za udeležbo na Svetovnem univerzitetnem prvenstvu v skvošu, ki bo potekalo od 6. do 12. septembra 2018 v Birminghamu v Veliki Britaniji. Udeležbo na tekmovanju bo sofinancirala Slovenska univerzitetna športna zveza.

Tekmovanje bo potekalo v disciplini posamezno ter v dveh kategorijah:
- Študenti (M, Ž);
- Zaposleni (M, Ž).


Tekmovanje je namenjeno študentkam in študentom višjih strokovnih šol ter visokošolskih zavodov (univerze in samostojni visokošolski zavodi) ter zaposlenim na višješolskih in visokošolskih izobraževalnih zavodih (za zaposlitev šteje redno delovno razmerje za določen ali nedoločen čas). Rok za oddajo prijav na tekmovanje je torek, 6. 3. 2018, do 10. ure, preko spletnega obrazca v proliženi datoteki.

Več informacij o tekmovanju lahko najdete v priloženem gradivu.