Navodila o delu na Pravni fakulteti UL od 1. 6. 2020 naprej

Spoštovani,

sporočamo vam, da od 1. 6. 2020 dalje Pravna fakulteta UL ponovno odpira svoja vrata.

Fakulteta bo odprta med ponedeljkom in petkom od 7. do 20. ure, na recepciji ob glavnem vhodu na fakulteto pa bo prisoten varnostnik.

V prilogi vam v imenu vodstva fakultete pošiljamo Navodila za postopno sproščanje omejitvenih ukrepov in izvajanje študijskega procesa na Pravni fakulteti UL od 1.6.2020 naprej.

Zaradi varovanja zdravja vseh na fakulteti vas vljudno prosimo, da ob obisku fakultete upoštevate priložena navodila in navodila NIJZ za zaščito  zdravja, za kar se vam že vnaprej najlepše zahvaljujemo.

Rektor Univerze v Ljubljani, prof. dr. Igor Papič je izdal sklep, v katerem je priporočil, da se izvajanje študijskih programov v študijskem letu 2019/20 izvede preko spleta, kjer je to možno. Vse oblike pedagoškega dela, ki jih ni mogoče izvajati preko spleta ali v prilagojeni obliki in so nujne za dokončanje študijskih obveznosti, pa se v tem študijskem letu lahko izvedejo ob fizični prisotnosti študentov, ob upoštevanju ukrepov za varovanje zdravja.

O načinu izvedbe posameznih izpitov na Pravni fakulteti UL v junijskem roku (na daljavo ali v predavalnici na fakulteti) boste tako pravočasno obveščeni preko ŠIS-a.

Tisti, ki imate kakršne koli omejitve ali težave pri opravljanju izpitov v kateri izmed oblik (na daljavo ali na fakulteti), lahko to sporočite v referat in bomo skupaj poiskali rešitev, da boste imeli ustrezne pogoje za opravljanje izpitov.

Restavracija na fakulteti se bo (v omejenem obsegu) odprla predvidoma 8. 6. 2020.

Čitalnica knjižnice se bo odprla takoj, ko bo NIJZ izdal dovoljenje za odprtje (v čitalnici bo lahko hkrati prisotnih do 30 oseb). Ko bo čitalnica odprta, boste o tem obveščeni oz. bo to objavljeno na spletni strani knjižnice.

 
Želimo vam uspešen začetek novega tedna.Lepo pozdravljeni

Irena Kordež, univ. dipl. prav.

v.d. tajnik fakultete