Opomnik! Vabilo na filmski seminar "Boljša Slovenija"


Spoštovani študenti in študentke,

vabljeni na seminar profesorja dr. Franja Štiblarja z naslovom BOLJŠA SLOVENIJA (Better Slovenia), ki bo na osnovi treh epizod dokumentarnega filma z angleškimi podnapisi potekal:
  • v ponedeljek, 11. novembra 2019,
  • v ponedeljek, 18. novembra 2019 in
  • v ponedeljek, 25. novembra 2019,
vsakič med 16. in 18.30 uro v zlati predavalnici Pravne fakultete v Ljubljani.

Seminar je namenjen študentom, ki želijo poglobiti svoje znanje slovenskega gospodarstva in družbe. Na seminarju se bo ogledalo profesorjevo serijo z naslovom »Boljša Slovenija«, ki je podaljšana verzija profesorjevega dokumentarnega filma »Heterodoks razmišlja o slovenskem gospodarstvu in družbi,« katerega opis najdete v prilogi.

Po ogledu posamezne epizode bo potekala vsebinska razprava med profesorjem in študenti.

Seminar bo potekal v angleškem jeziku, udeležili se ga bodo tudi tuji študenti, ki pri nas opravljajo Erasmus izmenjavo.

Za aktiven obisk na seminarju boste dobili uradno potrdilo Pravne fakultete o udeležbi.

Rok za prijavo je četrtek, 7. novembra 2019.

Prijavo (kratko e-sporočilo z navedbo svojega imena in priimka ter letnika študija) lahko pošljete ge. Lei Kremič iz fakultetne mednarodne pisarne na e-naslov: lea.kremic@pf.uni-lj.si


OPOMBA:
Študentom, ki boste v naslednjem semestru opravljali predmet Ekonomska analiza delovanja trga in podjetja v EU, se seminarja ni potrebno udeležiti, saj bo ta vključen v program predmeta kot obvezno gradivo predmeta.
 

Lep pozdrav,
Franjo Štiblar in sodelavci