OPOMNIK: Vabilo na sestanek o mednarodnih študijskih izmenjavah, praksah in poletnih šolah

Študente spominjamo, da bomo jutri, 11. decembra 2020, ob 9.30 uri izvedli še drugi sestanek, na katerem bodo na kratko predstavljene različne možnosti, ki jih imate na voljo študentje Pravne fakultete Univerze v Ljubljani, ki (če) si želite pridobiti mednarodne izkušnje. Najbolj poznane so seveda Erasmusove izmenjave za študij in prakso v tujini, a poleg njiju obstajajo še nekatere druge priložnosti.

Na sestanek, ki bo potekal preko platforme Zoom, ste vabljeni vsi, ki vas zanimajo splošne informacije (npr. razlika med študijem v tujini in študentsko izmenjavo, razlika med študijsko izmenjavo in prakso v tujini, zakaj je dobro obiskovati seminarje in predmete gostujočih predavateljev, ali se splača iti na poletne šole v tujino, kaj omogoča Erasmus in kaj drugi programi izmenjav, kako je s financiranjem (podiplomskega) študija v tujini ali odhoda na izmenjavo, ipd); pripravite lahko tudi kakšna svoja vprašanja.

Študentje, ki ste se že udeležili prvega sestanka na to temo (v ponedeljek, 7. decembra), se jutrišnjega sestanka ne potrebujete udeležiti. 

Tule so podatki o sestanku za petek, 11. decembra 2020, ob 9.30 uri: