Pravna svetovalnica za varstvo pred diskriminacijo – vabilo k sodelovanju

Študentke in študenti višjih letnikov Pravne fakultete UL ste vljudno vabljeni k sodelovanju v Pravni svetovalnici za varstvo pred diskriminacijo v študijskem letu 2020/21.

 

Delovanje Pravne svetovalnice za varstvo pred diskriminacijo je namenjeno krepitvi znanja in pridobivanju izkušenj študentk in študentov Pravne fakultete UL na področju prava varstva pred diskriminacijo in spodbujanja enakosti.

 

Kot ostale pravne klinike, se bo Pravna svetovalnica za varstvo pred diskriminacijo v študijskem letu 2020/2021 izvajala kot del izbirnega predmeta Pravne veščine v praksi – pravna klinika I & II in je ovrednotena s 4 ECTS točkami.

 

Rok za prijavo je petek, 2. oktober 2020. Pogoje za sodelovanje, postopek prijave in izbire ter druge okvirne informacije o svetovalnici najdete v pripetem dokumentu ali na profilu pravne svetovalnice na spletni strani PF, na povezavi: http://www.pf.uni-lj.si/ob-studiju/pravne-klinike/pravna-svetovalnica-za-varstvo-pred-diskriminacijo-48665/vabilo-k-sodelovanju-48734/.

 

Tilen Štajnpihler Božič