Vabilo na Erasmus sejem in dva informativna sestanka glede razpisa Erasmus izmenjav – 28. in 29. november

Študente, ki vas zanima Erasmus izmenjava v prihodnjem študijskem letu, vabimo, da se udeležite enega od informativnih sestankov, in sicer:
  • v torek, 28. novembra 2017, ob 10.30 uri v Seminarju 5;
  • v sredo, 29. novembra 2017, ob 11.30 uri v Seminarju 5.
Srečanji bosta po vsebini enaki, zato lahko izberete termin, ki vam bolj ustreza. Fakultetni Erasmus koordinator, doc. dr. Luka Tičar, in vodja mednarodne pisarne, Darja Rabzelj, boste predstavila oba letošnja razpisa (tako za izmenjavo za študij kot za prakso) in bila na voljo za morebitna dodatna pojasnila glede pogojev in postopkov prijave in izvedbe Erasmus izmenjave. Predvidoma bomo na obe srečanji tudi povabili kakšnega študenta, ki se je z izmenjave že vrnil in bo lahko s prve roke povedal o svoji izkušnji.

Fakulteta vsak semester gosti tudi veliko tujih študentov, ki svojo izmenjavo opravljajo pri nas. V torek, 28. novembra, jih lahko med 12. in 14. uro pobliže spoznate na manjšem Erasmus sejmu, ki se bo ob pomoči tutorjev za tuje študente odvijal v avli pred oglasnimi deskami, in na katerem lahko informacije o nekaterih tujih univerzah pridobite neposredno od študentov, ki tam redno študirajo.

Toplo vabljeni, da se udeležite navedenih dogodkov in tudi na ta način pridobite čim več informacij o študiju, praksi in življenju v tujini (vabilo velja tudi za tiste, ki letos morda še ne izpolnjujete pogojev za prijavo na razpis)!