Vas zanima raznoliko delo na področju intelektualne lastnine?

Inštitut za intelektualno lastnino / Intellectual Property Institute (http://www.ipi.si) vabi k sodelovanju diplomirane pravnike ali absolvente prava, ki jih zanima raznoliko delo na področju intelektualne lastnine, zlasti avtorskega prava in prava znamk, medijskega prava in informacijskega prava. 

Nujno je odlično znanje angleškega jezika; znanje dodatnega jezika – zlasti nemščine ali francoščine – je prednost. 

Iščemo kandidate, ki jih zanima raziskovanje in zlasti tudi pravno svetovanje zelo različnim subjektom (startupom, gospodarskim družbam, individualnim ustvarjalcem, javnim institucijam …) in bodo kos zanimivim pravnim izzivom na pravnem področju, ki se hitro razvija. 

Zainteresirani kandidati naj pošljejo prijave najpozneje do petka, 10. maja 2019, na e-poštni naslov maja.bogataj@ipi.si, v zadevo pa zapišejo PRIJAVA 2019. Prijava naj vsebuje: življenjepis, kopijo ocen in diplome, motivacijsko pismo in druga dokazila, ki jih kandidat želi predložiti.

Ponujamo stimulativno nagrado, dobro delovno okolje z urejenim delovnim časom ter možnosti dodatnega izobraževanja doma in v tujini. Zaposlili bomo od enega ali dva kandidata za določen čas, z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas.

Inštitut za intelektualno lastnino/ Intellectual Property Institute
dr. Maja Bogataj Jančič, LL.M. (Harvard), LL.M. (Torino)