Zimska skupščina društva ELSA Ljubljana

Drage ELSA članice, dragi ELSA člani, 

v mesecu februarju nameravamo v društvu ELSA Ljubljana izvesti zimsko skupščino. Skupščina je najvišji organ društva, ki ga tvorijo vsi člani oz. članice, sprejema pa najpomembnejše odločitve, ki neposredno zadevajo obstoj društva.

Ker je skupščina namenjena čim bolj preglednemu vpogledu v delovanje društva, v ta namen toplo vabimo vse sedanje člane/-ice, da se nam v četrtek, 18.2.2021, ob 17. uri pridružite na ZOOM seji, kjer boste imeli možnost neposrednega sodelovanja in angažiranja pri aktivnostih društva v obliki glasovanja. 

Pravico do udeležbe na skupščini imajo vsi (aktivni ter pasivni) člani društva ELSA Ljubljana za študijsko leto 2020/21, ki izpolnijo sledeč obrazec za prijavo na skupščino: https://forms.gle/1mKjyggBYqo551Xq8 

V kolikor še niste včlanjeni v društvo ELSA Ljubljana pa bi želeli sodelovati na skupščini, vas vabimo, da do torka, 16.2.2021, do 21. ure izpolnete sledeči obrazec o včlanitvi, preden izpolnete prijavo o udeležbi na skupščini: http://elsa-ljubljana.si/vclani-se/ V skladu z veljavnim Statutom društva pogoje za članstvo izpolnjujejo študenti Pravne fakultete Univerze v Ljubljani ali študentje druge fakultete Univerze v Ljubljani, ki ima v učnem načrtu več kot polovico pravnih predmetov ter mladi pravniki. Član društva lahko postane tudi oseba, ki ji je začasno prenehal status študenta, če je vpisana na Pravno fakulteto Univerze v Ljubljani. 

Vsem zunanjim opazovalcem bo dostop do skupščine omogočen preko opcije Facebook Live. Okvirni dnevni red zimske skupščine bo potekal v sledečem vrstnem redu:
1. Poročilo aktivnosti v prvem semestru 
2. Izvolitev preostalih članov predsedstva in organov društva 
3. Sprememba statuta 
4. Razno 

V kolikor se boste prijavili na skupščino, boste predvidoma en dan prej na svoj elektronski naslov prejeli povezavo za ZOOM, podrobnejši dnevni red zimske skupščine ter trenutno veljavni Statut, ki vam bo v pomoč pri pripravi na sejo. Za vsa morebitna vprašanja smo vam vedno na voljo preko elektronskega naslova: ljubljanaelsa@gmail.com

Se vidimo!